Ajax Systems Psu 6V Hub 2 / Hub 2 plus

Ajax Strömförsörjning 6-12V Hub2/Hub2 plus gör det möjligt att ansluta en Hub till ett bärbart batteri. Ajax Systems skyddar ditt hem även om det går på hjul eller på vattnet.

Anslut hubben till en husbil, husvagn, båt eller i din stuga och låt säkerhetssystemet resa med dig. Strömförsörjningsenheten är kompatibel med Hub 2/Hub 2 plus. Den har ett standarduttag för anslutning av stickkontakten och har en medföljande terminaladapter. Installation: 12V PSU är installerad i enhetens kropp, och ersätter den förinstallerade 110/230 V strömförsörjningsenheten. Använd Ajax Systems i lokaler som saknar el eller har en instabil strömförsörjning. En 12 V strömförsörjningsenhet gör det möjligt att ansluta Hub 2/Hub 2 plus till lågspänningsnät eller använda ett bärbart batteri. Sätt i ett SIM-kort och anslut hubben till nätverket eller batteriet ombord så att Ajax alltid skyddar din båt vid piren eller din husbil/vagn på campingen.

Helt set
6V PSU för Hub 2/Hub 2 Plus
Terminaladapter
Snabbstartsguide

Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter i informationen.

Strömförbrukningen för centralpanelen beror främst på aktiva kommunikationsmoduler medelvärdena anges i tabellen: Strömförbrukningstabell

Till exempel, när Hub 2 är ansluten till ett 100 Ah-batteri, fungerar den med aktiv GSM-modul ungefär 3030 timmar ca 4 mån. (100 Ah / 0,033A).

405,00 kr
priset inkl. moms