Ajax Systems Psu 6V Hub2/Hub2 plus

Ajax Strömförsörjning 6V Hub2/Hub2 plus. Gör det möjligt att ansluta en Hub till ett bärbart batteri. Ajax Systems skyddar ditt hem även om det går på hjul eller på vattnet.

Anslut hubben till en husbil, husvagn, båt eller i din stuga och låt säkerhetssystemet resa med dig. Strömförsörjningsenheten är kompatibel med Hub2/Hub2 plus. Den har ett standarduttag för anslutning av stickkontakten och har en medföljande terminaladapter. Installation: 6V PSU är installerad i enhetens kropp, och ersätter den förinstallerade 110/230 V strömförsörjningsenheten. Använd Ajax Systems i lokaler som saknar el eller har en instabil strömförsörjning. En 6V strömförsörjningsenhet gör det möjligt att ansluta Hub2/Hub2 plus till lågspänningsnät eller använda ett bärbart batteri. Sätt i ett SIM-kort och anslut hubben till nätverket eller batteriet ombord så att Ajax alltid skyddar din båt vid piren eller din husbil/vagn på campingen.

Helt set
6V PSU för Hub2/Hub2 Plus
Terminaladapter
Snabbstartsguide

Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter i informationen.

Vad är skillnaden

Med 6V PSU kan Hubben köras på ett externt batteri i flera år – utan att vara anslutet till anläggningens elnät – och vara redo att skydda nedgångna eller tomma lokaler, såväl som byggnader under uppbyggnad mot inbrottstjuvar, vandaler och obehöriga.

12-24V PSU används för att ansluta Hubben till lågspänningsnätverket i en bil, trailer, yacht eller för att driva den från ett externt batteri/strömförsörjning.

390,00 kr
priset inkl. moms