Ajax Systems Hub2 plus/4G Grundpaket

Sänkt Pris

Hub2 plus 4G stöder detektorer med kamera. Vid eventuellt hot kommunicerar larmet omedelbart och informerar ägaren och larmcentralen om incidenten. Hub2 plus samlar information från de anslutna enheterna i en krypterad form, analyserar data och i fallet med ett larm informera ägaren om faran på mindre än en sekund och sänder larmet direkt till larmcentral. När det är problem med en av kommunikationskanalerna byter Ajax automatiskt till andra. Om en angripare försöker störa GSM-signalen skickar systemet ett larm istället via Ethernet eller Wi-Fi. För att kommunicera med enheterna, övervaka deras funktion och svara snabbt på hot använder Hub2 plus Jeweller-radiotekniken. För visuell dataöverföring använder Hub2 plus Wings: ett höghastighets radioprotokoll baserat på Jeweller-tekniken.

Mycket lätt att installera själv. Installation via QR-kod. Systemet styrs via fjärrkontroll, manöverpanel eller mobil-app Detektorer kan fungera upp till 7 år med ett förinstallerat batteri men det beror på omständigheter som temperatur, radiotäckning, hur ofta man ställer in att Hub och detektor ska kommunicera.

Alltid i kontakt – via Ethernet-kablar, Wi-Fi, LTE
Kommunikation med omvärlden är avgörande för larmcentraler. Dess tillförlitlighet garanterar snabb leverans av larmsignaler till larmcentralen och systemanvändare.
Hub2 Plus gör extern kommunikationsstabilitet absolut. Den har 4 kommunikationskanaler och stöder LTE.. Växling mellan kanaler sker på några sekunder.
Garanti - Byte och reparation inom 24 månader från försäljningsdatum. Batterier täcks inte av garantin

paketet innehåller:

1 st Hub2 Plus

1 st MotionProtect

1 st DoorProtect

Gratis App

Strömkabel

Ethernet-kabel

Installationssats

Användarmanual

Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter i informationen.

Se information på respektive enhet.

5 370,00 kr 5 770,00 kr
priset inkl. moms

Relaterade protukter

KayPad plus                                   HomeSiren                                           FireProtect2 RB                                          Button