Ajax Systems PSU 12V Hub/Hub Plus 3G

Ajax Strömförsörjning 12V Hub/Hub plus 3G. Anslut hubben till en husbil, husvagn, båt eller i din stuga och låt säkerhetssystemet resa med dig. Strömförsörjningsenheten är kompatibel med Hub, Hub Plus 3G och ReX. Den har ett standarduttag för anslutning av stickkontakten och har en medföljande terminaladapter. Installation 12V PSU är installerad i enhetens kropp, och ersätter den förinstallerade 110/230 V strömförsörjningsenheten. Använd Ajax Systems i lokaler som saknar el eller har en instabil strömförsörjning. En 12 V strömförsörjningsenhet gör det möjligt att ansluta hub och radiosignalförlängare Rex till lågspänningsnät eller använda ett bärbart batteri. Sätt i ett SIM-kort och anslut hubben till nätverket eller batteriet ombord så att Ajax alltid skyddar din båt vid piren eller din husbil/vagn.

Helt set

12V PSU för Hub / Hub Plus 3G / ReX

Plintadapter

Snabb guide

Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter i informationen.

Strömförbrukningen för centralpanelen beror främst på aktiva kommunikationsmoduler medelvärdena anges i tabellen: Strömförbrukningtabell

Till exempel, när Hub är ansluten till ett 100 Ah-batteri, fungerar den med aktiv GSM-modul ungefär 2380 timmar ca 3,3 mån. (100 Ah / 0,042A).

390,00 kr
priset inkl. moms exkl. moms 312,00 kr