Ajax Systems Psu 12V Hub 2

Ajax Strömförsörjning 12V Hub2. Anslut hubben till en husbil, husvagn, båt eller i din stuga och låt säkerhetssystemet resa med dig. Strömförsörjningsenheten är kompatibel med Hub2. Den har ett standarduttag för anslutning av stickkontakten och har en medföljande terminaladapter. Installation12V PSU är installerad i enhetens kropp, och ersätter den förinstallerade 110/230 V strömförsörjningsenheten. Använd Ajax Systems i lokaler som saknar el eller har en instabil strömförsörjning. En 12 V strömförsörjningsenhet gör det möjligt att ansluta hub2 till lågspänningsnät eller använda ett bärbart batteri. Sätt i ett SIM-kort och anslut hubben till nätverket eller batteriet ombord så att Ajax alltid skyddar din båt vid piren eller din husbil/vagn.

Helt set
12V PSU för hub 2
Plintadapter
Snabb guide

Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter i informationen.

Strömförbrukningen för centralpanelen beror främst på aktiva kommunikationsmoduler medelvärdena anges i tabellen: Strömförbrukningstabell

Till exempel, när Hub 2 är ansluten till ett 100 Ah-batteri, fungerar den med aktiv GSM-modul ungefär 3030 timmar ca 4 mån. (100 Ah / 0,033A).

405,00 kr
priset inkl. moms