Ajax Systems MotionProtect Curtain inne

Ajax Ridådetektor för inomhus. MotionProtect Curtain är en trådlös rörelsedetektor av gardintyp. Detektorn har en smal horisontell detekteringsvinkel och är utformad för bevakning inomhus: fönster, dörröppningar och andra ingångar eller utgångar från den bevakade anläggningen. Maximalt rörelsedetekteringsavstånd är 15 m.
MotionProtect Curtain integreras i Ajax säkerhetssystem och ansluter till en hub via Jeweller Secure Protocol. Trådlös täckning kan nå upp till 1700 m öppen terräng. Det förinstallerade batteriet garanterar upp till 3 års drift. Mycket lätt att installera själv. Installation via QR-kod. Den kan fungera upp till 3 år med ett förinstallerat batteri men det beror på omständigheter som temperatur, radiotäckning, hur ofta man ställer in att Hub och detektor ska kommunicera. Garanti/Byte och reparation under en period av 24 månader från försäljningsdatum. Garantin täcker inte batterier.
Helt set
MotionProtect Curtain Rörelsedetektor
SmartBracket monteringspanel
CR123A-batterier (förinstallerade)
Konsol
Installationskit
Användarmanual

Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter i informationen.

1 090,00 kr
priset inkl. moms exkl. moms 872,00 kr

Relaterade produkter

KayPad                                          Hub2 plus                                                 GlassProtect                                          Sockets