Ajax Systems MotionCam Inne

Tillfälligt slut

MotionCam Inne med kamera vet du om den faktiska situationen hemma redan innan inbrottstjuvarna förstår att de är avslöjade. En serie foton följer det omedelbara rörelselarmet för en exakt bedömning av situationen. Kameradetektorn är utformad för att kontrollera din säkerhet, inte ditt personliga liv. Kameradetektorn kan inte ta bilder på begäran. Kameran aktiveras endast som svar på ett larm eller när branddetektor utlöses. Informationen är krypterad genom processerna för överföring och lagring. Ingen analyserar det, inte ens AI. Du behöver inte leva under ständig övervakning av säkerhetskamerorna för att veta varför larmet gick. Kameradetektorn ignorerar husdjur (upp till 50 cm i höjd) med hjälp av SmartDetect-algoritmen. Men om ett särskilt nyfiken husdjur lyckas starta larmet, kommer följande fotorapport att bekräfta att huset är säkert. Kameradetektorn använder samtidigt två specialiserade radioprotokoll: Jeweller för att skicka omedelbara larm och Wings för snabb bildleverans. Du kommer att få den första ögonblicksbilden av händelsen inom 9 sekunder efter att rörelse har upptäckts. Som vanligt kommer larmmeddelandet att komma på en sekund, även om signalen är instabil.
Du kan ställa in Kameradetektorn på upp till 1700 meter från hub2 för att skapa visuell kontroll av de mest kritiska områdena. Den nya detektorn har en förträfflig driftseffektivitet med upp till 4 års batteritid.
Garantin täcker inte batterier.

Helt set

MotionCam Inne

SmartBracket monteringspanel

x2 CR123A-batterier (förinstallerade)

Installationssats

Snabbstartsguide

Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter i informationen.

1 880,00 kr
priset inkl. moms exkl. moms 1 504,00 kr

Relaterade produkter

Hub2 plus                                          KayPad                                                    LeakProtect                                   StreetSiren