Ajax Systems KeyPad TouchScreen

Bekväm Ajax-systemkontroll
KeyPad TouchScreen kombinerar säkerhet och smart hemenhetshantering. Ett intuitivt Ajax-appliknande gränssnitt och flera språkalternativ gör det till en lättanvänd lösning. Den stora skärmen, DESFire- och BLE-teknikerna och kodalternativen säkerställer en säker och effektiv upplevelse.
Smartphone BLE (Bluetooth Low Energy) är ett lågenergiradioprotokoll som gör det möjligt att använda en smartphone istället för kort eller nyckelbrickor. KeyPad TouchScreen stöder Android- och iOS-smarttelefoner med BLE 4.2 och högre. Användare kan konfigurera inställningar för åtkomstkontroll. Dataöverföring mellan smarttelefonen och KeyPad TouchScreen är krypterad. Systemet innehåller åtgärder för att förhindra falska attacker, vilket gör det omöjligt för inbrottstjuvar att få obehörig åtkomst.

Strömförsörjning Batterier 6 × AA Förinstallerad. Beräknad batteritid upp till 1,5 år Med standardinställningar och upp till 4 interaktioner med en knappsats per dag. Knappsatsens driftspänningsområde 10,5–14 V⎓, upp till 0,4 A Batterierna fungerar som backup när den externa strömförsörjningen är ansluten. Knappsatsens nominella driftspänning 12 V⎓ Strömförsörjningsenheten ingår inte i KeyPad TouchScreen kompletta set.

Kompatibilitet med Kontrollpaneler Hub 2 (2G), Hub 2 (4G), Hub 2 Plus,Räckviddsförlängare ReX 2

Radiosignalens räckvidd upp till 1 700 m mellan knappsats och hub (eller räckviddsförstärkare) i öppen terräng.  Krypterad kommunikation. All lagrad och överförd data skyddas av blockkryptering med en dynamisk nyckel. Radiokommunikationen använder frekvenshopp för att förhindra avlyssning och störning.

Helt set 

Knappsats Pekskärm 

SmartBracket monteringspanel 

6 АА-batterier (förinstallerade) 

Installationssats 

Snabbstartsguide

3 640,00 kr
priset inkl. moms